Az egyedi bútorgyártás folyamata

A tervezés első lépései az ügyfél által megadott méretek és igények alapján történnek, melyeket email formájában is el lehet juttatni hozzánk. Természetesen személyes helyszíni felmérésre is van lehetőség azonban ez általában csak beépített bútor esetén szükséges. Nem okoz gondot számunkra ha nincsenek konkrét elképzelései segítünk kitalálni az Ön számára megfelelő megoldást. Rengeteg szerkezeti módot ismerhettem meg a bútorgyártásban eltöltött éveim alatt így könnyedén tudok tanácsot adni tervezésben, hogy a bútor a funkióját megfelelően lássa el optimális helykihasználás mellett.

Az árajánlat az adott bútor méretei, az Ön által kiválasztott anyagok, vasalatok alapján kerül kiszámításra. Megrendelés esetén 70% előleget kérek a gyártás megkezdéséhez (amely az anyagköltség, a logisztikai és gyártási költségeket fedezi). Szükség esetén a tervezés során lehetőség van 3D-s látványterv elkésztésére ennek ára 5000 ft.

Amennyiben emailben küldené el az árajánlathoz szükséges információkat, mindenképpen egyeztessünk előtte telefonon.

A megrendelés teljesítését az előleg kifizetésétől számítva általánosságban 2-3 héten belül vállalom. Az árajánlatot a jelenlegi piaci mozgások, heti és napi árváltozások miatt hosszú távon nem tudom garantálni. 

Az árajánlat minden esetben az ajánlat megküldésétől 1 hétig érvényes.