Rólam

Kaiser Krisztiánnak hivnak, Faipari Technikusként a Kozma Lajos Faipari és Kreatív Technikumban végeztem 1998-ban. Gyermekként szinte a csaladi asztalosműhelyünkben nőttem fel, itt alakult ki bennem  a fának a szeretete. Tapasztalt régi mesterektől - beleértve édesapámat is - sajátítottam el a birtokomban lévő tudást amit a családi műhelyben gyarapítottam tovább. Később lehetőségem volt többször is külföldön dolgozni (Egyesült Királyság, Írország, Ausztria) ahol tovább bővíthettem szakmai tudásomat.

Célom az, hogy az ügyfeleimnek egyedi és maradandó bútordarabokat készítsek amik hosszú évekig szolgálják őket. Ehhez minőségi alapanyagokat használok, megrendeléseimet/munkáimat a Budajenői 230nm-es családi műhelyben készítem ahol az évtizedek alatt megvásárolt tekintélyes géppark áll a rendelkezésemre.

Állok rendelkezésükre mindazoknak akik bútorasztalosi munkában jártas szakembert keresnek modern meglátásokkal, ötletekkel. A precíz tervezéstől a kivitelezésig minden munkafolyamatot magam végzek.